Bassen sprint og minibassen

20.-22. januar ble Bassen sprint og Minibassen arrangert i Bærum Idrettspark.

Oppsummering av resultater
I J10-klassen løp Karoline Norman og Ingeborg Boye Sprechler 60 meter hekk. Karoline løp på 14,37 og Ingeborg kom i mål på 15,33. Jentene stilte også til start på 60 meter. Det ble en tett løp mellom dem. Karoline løp på 11,14 og Ingeborg løp på 11,32. På 200 meter løp Karoline på 38,59 og Ingeborg på 40, 87. I J12-klassen løp Anneli Sofia Framnes inn til en tredjeplass på 13,52 på 60 meter hekk. På 60 meter løp Anneli Sofia inn til en ny tredjeplass. Hun løp på 9,75. Hun kom også på tredjeplass på 200 meter hvor hun løp på 36,70. Det ble mange pallplasser på Anneli Sofia denne helgen! I J13-klassen løp Adele Lønningen 60 meter på 9,11 og 200 meter på 31,87. I J14-klassen løp Lotte Tangen raskest på 60 meter. Hun kom i mål på sterke 8,15. I tillegg vant hun 200 meter med tiden 26,40.

I seniorklassen på 60 meter hekk løp Ingrid Pernille Rismark inn til en fin andreplass på 8,83. I finalen på 60 meter flatt løp Ingrid inn til en tredjeplass i sitt heat på 8,10. Laura Tangen (J17) var i samme finale. Hun løp på 8,25.

I G10-klassen løp Konrad Oskar Devold Bönner i mål på 13,28 på 60 meter hekk. I samme aldersklasse løp Aksel Brage Brynhildsen 60 meter på 11,12 og Konrad Oskar løp på 10,39.På 200 meter løp Konrad på 36,88 og Aksel Brage på 40,11. Mats Engene Strand (G11) løp 60 meter hekk på 15,05. I G12-klassen løp Magnus Rundgren 60 meter hekk på 14,06 og 60 meter på 10,23. Jens Endre Tobias Kveen løp 60 meter på 9,55. Guttene var også i aksjon på 200 meter. Jens Endre Tobias løp på 32,48 og Magnus kom i mål på 34,67. I G13-klassen stilte både Jakob Slettebakken og Alexander Sæbø til start på 60 meter hekk. Jakob løp inn i mål på 12,49 og Alexander løp på 12,96. Jakob løp også 60 meter flatt på 9,45 og 200 meter på 31,97. Gunnar Erik Furu (G14) løp 13,20 på 60 meter hekk og 60 meter på 9,16. Kim Nathan Abrahamsen (G14) løp 200 meter på 28,19.

I G17-klassen var det to av våre gutter som tok de øverste plasseringene på 60 meter hekk. Emiliano Strom Røgeberg-Ortiz løp inn til seier på sterke 8,05. På andreplass kom Rasmus Tibar som løp på 8,50. I finalen på 60 meter løp Rasmus inn til en fjerdeplass i sitt heat på 7,50. På 600 meter løp Markus Westhagen inn til en sterk tredjeplass på tiden 1,22,03.