Bislett Games 2022

Torsdag 16. juni var det endelig klart for Bislett Games med fullsatte tribuner.
Det ble en fin kveld med mange sterke prestasjoner! 

Under forøvelsene stilte Anne Gine Løvnes til start på 1500 meter i et sterkt felt. Anne Gine satte ny personlig rekord og løp på sterke 4,21,14. 

På hovedstevnet var Sondre og Simen Guttormsen med på stavkonkurransen. Det var dessverre noe utfordrende værforhold å hoppe i.  Likevel leverte guttene gode prestasjoner. Sondre kom seg over 5,80 på første forsøk og kom på en imponerende andreplass i konkurransen. Det er den beste norske stavplasseringen i Diamond League noensinne (!) Han har nå befestet sin posisjon i verdenstoppen. Simen Guttormsen endte på en syvendeplass med et hopp på 5,40. Han sikret seg viktige rankingpoeng for den gode prestasjonen på Bislett. Simen kan få VM-plass basert på ranking om han fortsetter den sterke hoppingen. 

Ingar Bratseth-Kiplesund deltok på lengdekonkurransen. Han åpnet med et hopp på 7,43 (-0,2). I andre omgang ble det et ugyldig hopp, mens i tredje omgang hoppet han 7,58 (+0,3). I fjerde omgang hoppet han 7,34 (-0,7), før det ble et ugyldig hopp i femte omgang. Til slutt endte han på en fin syvendeplass med det lengste hoppet på 7,58. 

På 400 meter hekk løp Line Kloster i et sterkt heat. Det ble dessverre ikke helt fullklaff for Line og hun ble nummer syv med tiden 56,07. Friidrettskvelden ble avsluttet med 4×400 meter stafett. Laget til kvinnene bestod av Lakeri Ertzgaard, Elisabeth Slettum, Line Kloster og Amalie Iuel. Det gikk fort med jentene og de løp inn til ny norsk rekord på 3,28,57. Den norske rekorden ble da forbedret med tre sekunder. Dette er positivt med tanke på en EM-plass! 

Fullstendig resultatliste finner dere HER.

Share on facebook
Share on twitter

Innkalling til årsmøtet 2024

Styret innkaller herved til årsmøte i Sportsklubben Vidar Årsmøtet avholdes den 21. mars kl. 17:00 i Seb Coe-salen på Bislett Stadion, Sofies Gate 38.. Saker som et medlem ønsker tatt opp på årsmøtet, må sendes til styret senest torsdag 7. mars kl. 15:00, til skvidar@skvidar.no. Vedlagt mal skal brukes. Fullstendig

Les mer »

Ung tropp med fire medaljer i senior NM

Jonathan Hertwig-Ødegaard (f.05) ble frontfigur for SK Vidars unge tropp i NM i friidrett innendørs i Steinkjerhallen i helgen. Jonathan sikret seg to medaljer med sølv i lengde og bronse på 60 meter hekk. Mest imponerende var hekkeløpet der han med tiden 8,12 sek bare var 6 hundredeler fra gullmedaljen.

Les mer »

Ny bestillingsrunde med klubbtøy!

Vi setter i gang en ny runde med bestilling av klubbtøy ettersom det er stor forespørsel om ny bestilling, samt at det er lagt inn en helt ny treningskolleksjon i tillegg! Det er nå mulig å bestille både løpejakker til trening, boblejakker til kalde dager, og treningstøy med Vidar-logo på!

Les mer »

Jonathan Hertwig-Ødegaard ble Jr. Norgesmester i 7-kamp!

«Strålende fornøyd og lettet over endelig å kunne konkurrere igjen etter langt skadeavbrekk» sierJonathan Årets NM i mangekamp gikk av stabelen i Bærum Idrettspark i helgen. U-20 klassen ble vunnet avJonathan Hertwig- Ødegaard med den meget solide poengsummen 5621. Dette tar han rett inn påtredjeplass i norgeshistorien bak storheter som

Les mer »

Nytt klubbtøy!

Vi har fått ny utstyrsleverandør, Adidas! Vi jobber med saken med å få vår egen klubbshop gjennom AntonSport, men vil i første omgang ta opp en stor førstegangsbestilling som kan hentes på Vidar-kontoret etter levering. Denne runden med bestillinger vil være åpen fram til 1. februar 2024. Husk å fullføre bestillingen med kortbetaling! Når

Les mer »

Mariusz Wozniak takker for seg

Mariusz Wozniak avslutter sitt arbeidsforhold i Sportsklubben Vidar fra og med 1. januar 2024. Vi ønsker å takke Mariusz for innsatsen over 8 år som ansatt i klubben, både som trener og administrasjonsmedarbeider. Vi ønsker Mariusz lykke til videre!

Les mer »