Flere godbiter i helgen

22.-24. april har vært en innholdsrik helg med flere løp som utøverne våre har deltatt på.
I Trondheim ble det arrangert NM i terrengløp kortløype og i Oslo innledet Sentrumsløpet årets gateløpssesong. 

NM terreng
Norgesmesterskapet i terrengløp kort løype ble arrangert rundt Kristiansten Festning i Trondheim. Det var nydelig vær og god temperatur. Vi hadde tre jenter som stilte til start i kvinner senior. Sara Svarstad kom på 5.plass med tiden 6,51, Emilie Mo løp inn til 8.plass på 7,03 og Mari Rud kom på 12.plass med tiden 7,23. Jentene var glade for å være i gang med med sesongen og gleder seg til fortsettelsen. Fullstendig resultatliste finner dere HER.

Sentrumsløpet
Lørdag ble Sentrumsløpet arrangert i Oslos gater. Det ble skikkelig folkefest da løpet endelig kunne gå uten restriksjoner. Det ble løpt 5 kilometer, 10 kilometer og en sentrumssprint på 800 meter.

På 5 kilometer var Magnus Warvik først i mål med den sterke tiden 15,41. Eirik Husby Dyrset kom på 11.plass med tiden 17,08. I kvinneklassen løp June Kieu-Van Bui inn til en fin andreplass med tiden 18,57.

På 10 kilometer kom Magnus Sirnes Hjellum på en 6.plass med tiden 31,28. Fredrik Sætran løp på 32,20 og kom på 13.plass. Både Erlend Sørtveit og Eivind Klokkeahaug løp på 32,40. I kvinneklassen løp Runa Falch inn til bronsemedalje med tiden 35,11. Anne Bjerke Årrestad kom på 7.plass med tiden 37,01. På 13.plass kom Jessica Gunnarsson etter å ha løp inn på 38,06. Hege Njå Bjørkmann kom på 19.plass med tiden 39,31. Alle resultater fra sentrumsløpet finner dere HER.  

Vi gratulerer alle utøvere med gode prestasjoner gjennom helgen! 

Previous
Next
Share on facebook
Share on twitter

Innkalling til årsmøtet 2024

Styret innkaller herved til årsmøte i Sportsklubben Vidar Årsmøtet avholdes den 21. mars kl. 17:00 i Seb Coe-salen på Bislett Stadion, Sofies Gate 38.. Saker som et medlem ønsker tatt opp på årsmøtet, må sendes til styret senest torsdag 7. mars kl. 15:00, til skvidar@skvidar.no. Vedlagt mal skal brukes. Fullstendig

Les mer »

Ung tropp med fire medaljer i senior NM

Jonathan Hertwig-Ødegaard (f.05) ble frontfigur for SK Vidars unge tropp i NM i friidrett innendørs i Steinkjerhallen i helgen. Jonathan sikret seg to medaljer med sølv i lengde og bronse på 60 meter hekk. Mest imponerende var hekkeløpet der han med tiden 8,12 sek bare var 6 hundredeler fra gullmedaljen.

Les mer »

Ny bestillingsrunde med klubbtøy!

Vi setter i gang en ny runde med bestilling av klubbtøy ettersom det er stor forespørsel om ny bestilling, samt at det er lagt inn en helt ny treningskolleksjon i tillegg! Det er nå mulig å bestille både løpejakker til trening, boblejakker til kalde dager, og treningstøy med Vidar-logo på!

Les mer »

Jonathan Hertwig-Ødegaard ble Jr. Norgesmester i 7-kamp!

«Strålende fornøyd og lettet over endelig å kunne konkurrere igjen etter langt skadeavbrekk» sierJonathan Årets NM i mangekamp gikk av stabelen i Bærum Idrettspark i helgen. U-20 klassen ble vunnet avJonathan Hertwig- Ødegaard med den meget solide poengsummen 5621. Dette tar han rett inn påtredjeplass i norgeshistorien bak storheter som

Les mer »

Nytt klubbtøy!

Vi har fått ny utstyrsleverandør, Adidas! Vi jobber med saken med å få vår egen klubbshop gjennom AntonSport, men vil i første omgang ta opp en stor førstegangsbestilling som kan hentes på Vidar-kontoret etter levering. Denne runden med bestillinger vil være åpen fram til 1. februar 2024. Husk å fullføre bestillingen med kortbetaling! Når

Les mer »

Mariusz Wozniak takker for seg

Mariusz Wozniak avslutter sitt arbeidsforhold i Sportsklubben Vidar fra og med 1. januar 2024. Vi ønsker å takke Mariusz for innsatsen over 8 år som ansatt i klubben, både som trener og administrasjonsmedarbeider. Vi ønsker Mariusz lykke til videre!

Les mer »