Hils på Elin Marvik!

Vi ønsker Elin Marvik velkommen som ny trener i SK Vidar!
Elin vil ha ansvar for barne- og ungdomsgruppene i klubben. Det inkluderer gjennomføring av treninger, kommunikasjon med foreldre, stevner og generell utvikling. Vi er heldige som har fått Elin på laget!

En liten introduksjon:
Navn: Elin Marvik 
Alder: 39 

Hva er bakgrunnen din? 
Av utdanning har jeg gått faglærer i Kroppsøving og tok etter hvert Master i Coaching og Psykologi på Norges Idrettshøgskole. Jobber for tiden også som trener på NTG i Bærum. Tidligere har jeg jobbet som lektor på idrettsfag på ulike skoler i Oslo og vært ansatt i ulike roller i Tyrving friidrett i 6 år. Som utøver har jeg bakgrunn fra flere idretter som fotball, volleyball, basket og ski, før jeg satset videre på bare friidrett. Er gift og har to gutter på 6 og 9 år.  

Hvorfor ønsket du å bli trener i SK Vidar? 
Synes det var spennende med SK Vidar da jeg vet at det er potensial til å utvikle Barne og ungdomsfriidretten enda mer.  

Hva mener du er viktig for å få barn og unge til å like å drive med friidrett? 
Det er utrolig viktig med kompetanse på trenersiden. Å skolere gode ungdomstrenere som både kan instruere allsidig, men også bidra til trivsel, engasjement og at det blir en sosial og morsom arena. Treningsmessig tenker jeg at det er viktig at de får øvd på flere øvelser. Friidrett er hopp, løp og kast. De unge utøverne må få prøve flere øvelsesgrener og øvelser som de etter hvert kan beherske og mestrer. Friidrett med sin mangesidighet skal være for alle. Trivsel i treningsgruppen og generelt i klubbmiljøet er også avgjørende, og her igjen, trenerne er superviktige. 

Hva ønsker du å oppnå som trener? 
For meg er ikke nødvendigvis målet at man som trener bare skal utvikle utøvere til å vinne medaljer, hoppe høyt eller kaste langt (selv om det også er gøy) Det er en helhet, og jeg liker å tenke at man utvikler og påvirker det idrettslige, men absolutt også det menneskelige. Det er spennende med trener og utøver relasjonen, den har svært mange aspekter.  

Hva er din favorittøvelse eller type trening?  
Jeg liker jo det mangesidige som tidligere mangekjemper. Men favoritten er klart høyde. Samtidig liker jeg godt hekk, kule og spyd. Alle de tekniske disiplinene.  

Hva er planen og målet for sesongen 2023?  
Målet er å øke stevnedeltagelsen for de yngre i SK Vidar. Det er når man er på stevner og får målt seg mot andre jevnaldrende og jobber mot bedring av sine egne perser at friidrett er virkelig gøy. Samtidig er målet å utvikle klubbmiljøet mellom foreldre, utøvere, trenere, tillitsvalgte og andre. Dette skjer på trening, stevner, dugnader og ellers på andre sosiale sammenkomster.  

Beste friidrettsminne.
Donald Duck-lekene. Vant og hoppet 1,64 i 14-årsklassen. Ellers var Hanne Hauglands gull i høyde i VM i 1997 inspirerende og et flott friidrettsminne. 

Share on facebook
Share on twitter

Innkalling til årsmøtet 2024

Styret innkaller herved til årsmøte i Sportsklubben Vidar Årsmøtet avholdes den 21. mars kl. 17:00 i Seb Coe-salen på Bislett Stadion, Sofies Gate 38.. Saker som et medlem ønsker tatt opp på årsmøtet, må sendes til styret senest torsdag 7. mars kl. 15:00, til skvidar@skvidar.no. Vedlagt mal skal brukes. Fullstendig

Les mer »

Ung tropp med fire medaljer i senior NM

Jonathan Hertwig-Ødegaard (f.05) ble frontfigur for SK Vidars unge tropp i NM i friidrett innendørs i Steinkjerhallen i helgen. Jonathan sikret seg to medaljer med sølv i lengde og bronse på 60 meter hekk. Mest imponerende var hekkeløpet der han med tiden 8,12 sek bare var 6 hundredeler fra gullmedaljen.

Les mer »

Ny bestillingsrunde med klubbtøy!

Vi setter i gang en ny runde med bestilling av klubbtøy ettersom det er stor forespørsel om ny bestilling, samt at det er lagt inn en helt ny treningskolleksjon i tillegg! Det er nå mulig å bestille både løpejakker til trening, boblejakker til kalde dager, og treningstøy med Vidar-logo på!

Les mer »

Jonathan Hertwig-Ødegaard ble Jr. Norgesmester i 7-kamp!

«Strålende fornøyd og lettet over endelig å kunne konkurrere igjen etter langt skadeavbrekk» sierJonathan Årets NM i mangekamp gikk av stabelen i Bærum Idrettspark i helgen. U-20 klassen ble vunnet avJonathan Hertwig- Ødegaard med den meget solide poengsummen 5621. Dette tar han rett inn påtredjeplass i norgeshistorien bak storheter som

Les mer »

Nytt klubbtøy!

Vi har fått ny utstyrsleverandør, Adidas! Vi jobber med saken med å få vår egen klubbshop gjennom AntonSport, men vil i første omgang ta opp en stor førstegangsbestilling som kan hentes på Vidar-kontoret etter levering. Denne runden med bestillinger vil være åpen fram til 1. februar 2024. Husk å fullføre bestillingen med kortbetaling! Når

Les mer »

Mariusz Wozniak takker for seg

Mariusz Wozniak avslutter sitt arbeidsforhold i Sportsklubben Vidar fra og med 1. januar 2024. Vi ønsker å takke Mariusz for innsatsen over 8 år som ansatt i klubben, både som trener og administrasjonsmedarbeider. Vi ønsker Mariusz lykke til videre!

Les mer »