Kretsmesterskap Oslo & Akershus

Kretsmesterskap for Oslo og Akershus ble arrangert på Stovnerbanen fra 9.-11. september. Utøvere mellom 11 og 19 år deltok. Det resulterte i mange gode prestasjoner av våre unge og lovende utøvere.

Resultater
Jenter
Anneli Sofia Framnes hadde en aktiv helg og deltok på mange ulike øvelser i J11-klassen. På 60 meter hekk løp hun 13,32 (-0,7). I tillegg løp hun 60 meter på 10,20 (-1,9), hoppet 1,10 meter i høyde og løp 2,10,64 på 600 meter. Videre vant Anneli Sofia sitt forsøksheat på 200 meter etter å ha løpt på 39,80 (+0,7). Hun ble nummer tre totalt. I J9-klassen løp Elisabeth Sæbø 60 meter på 11,72 (-1,1). Adele Fiskaa Lønningen vant første heat på 60 meter i J12-klassen på 9,25 (-0,1). I J13-klassen løp Lotte Koubova Tangen inn til seier på 60 meter med den sterke tiden 8,46 (-0,1). Hun vant også lengdekonkurransen i sin årsklasse med et hopp på 4,62 (0,0). Lotte fortsatte å imponere da hun vant 200 meter på 27,29 (+1,3). Laura Koubova Tangen kom på andreplasss på 100 meter i J15-klassen med 13,26 (-0,7). Laura kom også på andreplass på 200 meter etter å ha løpt på 27,38 (+0,5).

På 1500 meter i J13/14-klassen stilte både Emma Rohrback og Caroline Marie Wiig til start. Emma løp inn til seier på 5,06,61. Caroline Marie løp på 5,51,04. På 200 meter i J14-klassen stilte flere av våre utøvere til start. I første heat løp Astrid Sandnes Vesseler inn til seier med 31,11 (+0,2). Rett bak kom Viktoria Marie Harang Steffner på 31,47 (+0,2). I andre hat kom Sienna Fosstenløkken Dankworth på andreplass med tiden 27,21. Sienna ble også nummer to totalt. På 600 meter løp Sienna inn til seier på sterke 1,42,79 i J14-klassen. I samme løp kom Caroline Marie på fjerdeplass med tiden 1,56,66.

Gutter
I G11-klassen på 1500 meter var to av våre med. Christopher Wiig løp på 5,40,68 og Magnus Nymoen Rundgren løp på 6,00,28. Videre løp Christopher Wiig 600 meter på 2,00,75. Johan Kristian Furu løp 200 meter i G11-klassen på 36,67 (+1,3). Videre kom Johan Kristian på femteplass i høydekonkurransen etter å ha hoppet 1,10 meter. I G12-klassen var Alexander Sæbø og Jakob Slettebakken med på flere øvelser gjennom helgen. Alexander løp 200 meter på 33,70 (+0,1), 600 meter på 1,59,57, 60 meter på 10,45 (+0,7) og 38,63 (+0,2) på 200 meter hekk. Jakob løp 200 meter på 35,11 (+0,1), hoppet 1,15 i høyde, løp 10,09 (+0,7) på 60 meter, hoppet 3,38 meter i lengdekonkurransen og løp 43,57 (+0,2) på 200 meter hekk.

I høydekonkurransen for gutter 13 vant Gunnar Erik Furu da han hoppet 1,45 meter. Gunnar Erik løp også 600 meter på 1,57,10, hoppet 4,26 (+0,1) i lengdekonkurransen og løp 200 meter hekk på 35,19 (-0,3). På 800 meter løp Lars Johannes Hauge (G15/16) inn til fjerdeplass på tiden 2,09,06. Videre vant Lars 2000 meter på 6,15,43 i sin aldersklasse.