NM innendørs 2023

I helgen (18.-19. februar) har vi, sammen med Tjalve og BUL, arrangert Norgesmesterskap innendørs i Bærum Idrettspark. Det ble en vellykket helg med gode prestasjoner på friidrettsbanen og mye folk på tribunen.

LØRDAG
I forsøket på 60 meter løp Simen Nordheim Berg og Emiliano Storm Tøgeberg-Ortiz. Simen løp inn til ny sesongbeste på 7,12. Det resulterte i en fjerdeplass i første heat. Emiliano løp i tredje heat og kom på sjetteplass med tiden 7.23. På 1500 meter løp Andreas Vangsnes inn til en syvendeplass med tiden 3,56,36 og Sander Dybwad Mathiesen løp på 3,58,01. På 1500 meter stilte Venus Abraham Teffera til start. Hun løp på 4,55,30. Det var rett bak personlig rekord. I stavkonkurransen satte Sara Guttormsen ny pers med 3,50 meter. Hun kom på en sjetteplass totalt.

SØNDAG
I forsøket på 60 meter hekk var Ingrid Pernille Rismark og Elea Jørstad Bock i aksjon. Ingrid løp i første heat og satte ny sesongbeste med tiden 8,60. Hun kom på tredjeplass i sitt heat. Elea løp inn til ny personlig rekord med tiden 8,41. Det resulterte i en andreplass i andre heat. I finalen løp Elea inn til en fjerdeplass med tiden 8,47. Ingrid satte nok en sesongbeste på finalen med 8,56. Hun kom på femteplass totalt. På 3000 meter løp Ine bakken inn til sølvmedalje og ny pers med tiden 9,28,41. Sara Aarsvoll Svarstad satte også ny pers med tiden 9,32,42. Hun kom på sjetteplass totalt.

I finalen på 60 meter hekk løp Vladimir Vukicevic inn til gullmedalje med tiden 7,75. På 800 meter var fire av våre utøvere i aksjon. Bakr Ettayebi løp inn til ny personlig rekord i andre heat med tiden 2,00,88. I tredje heat løp Markus Westhagen inn til ny pers med tiden 1,54,95. I fjerde heat løp Andreas Vangsnes inn til en sterk sølvmedalje og ny pers på 1,50,37. Sander Dybwad Mathiesen tok bronsemedaljen med tiden 1,52,67. Gøy å se to Vidar-utøvere på pallen! På 3000 meter løp Rune Solli inn til ny pers med tiden 8,26,39.