Norgeslekene innendørs

Lørdag og søndag (4.-5. februar) arrangeres Norgeslekene innendørs i Rud idrettspark.
En rekke av våre utøvere har vært i aksjon. Det ble satt mange nye personlige rekorder på ulike distanser.

Oppsummering av resultater lørdag
I J10-klassen løp Karoline Norman inn til ny personlig rekord på 60 meter. Hun løp på 11,09. I samme heat løp Sofie Bø-Alnes på 11,93. Ingeborg Boye Sprechler løp også inn til ny pers på 60 meter på tiden 11,17. Tre av våre jenter stilte i lengdekonkurransen i J10-klassen. Ingeborg Boye Sprechler hoppet 2,77 meter, Karoline Norman hoppet 2,83 meter og Sofie Bø-Alnes hoppet 2,18 meter som sitt lengste hopp. De samme tre jentene støtet også kule under Norgeslekene. Sofie støtet kulen 3,95 meter, Karoline 4,75 meter og Ingeborg 3,34 meter. Julie Louise Sandrup (J11) løp 10,59 på 60 meter. I tillegg satte hun ny pers på 600 meter med tiden 2,11,73. I J12-klassen løp Anneli Sofia Framnes 60 meter på 9,89 og 600 meter på 2,09,80. Hun satte ny pers på 600 meter. Anneli støtet også kule 4,87 meter.

I J14-klassen løp Lotte Tangen inn til ny sesongbeste på 60 meter med tiden 8.10. Gabriella Sofia Vardan Canales og Eira Helene Nordhaug Brandtzæg (J15) stilte til start på 60 meter. Gabriella løp inn til andreplass på tiden 8,98 og Eira løp på 9,27. I seniorklassen løp Venus Abraham Teffera 1500 meter på 4,55,19. Hun kom på sjetteplass totalt.

På 60 meter i G12-klassen løp Filip Adrian Pedersen på 10,03 og Magnus Rundgren på 10,07. Filip var med i kulekonkurransen. Han støtet 4,10 meter. I samme aldersklasse løp Matheo Dybwad Mathiesen, Magnus Rundgren og Filip Andres Pedersen 600 meter. Matheo løp på 2,01,82, Magnus på 2,05,66 og Filip på 2,26,00. Jakob Slettebakken (G13) støtet kule på 4,91 meter. I tillegg løp han inn til ny pers på både 60 meter (tid: 9,27) og 600 meter (tid: 2,05,51). På samme distanse løp Alexander Weider Bore på 10,62. I G14-klassen løp både Luka Sokrates Trivigno og Gunnar Erik Furu inn til nye personlige rekorder på 60 meter. Luka løp på sterke 8,54 og Gunnar kom i løp på 9,01. Begge to støtet også kule og løp 600 meter. Luka støtet 7,75 meter og Gunnar støtet 7,34 meter. På 600 meter løp Luka inn til ny pers på 1,52,83 og Gunnar på 1,52,99.

I G16-klassen løp Kristian Weider Bore inn til ny pers på 60 meter på 8,40. I seniorklassen var tre av våre sprintere i aksjon i forsøket på 60 meter. Rasmus Tibar løp på 7,51, Emiliano Storm Røgeberg-Ortiz satte ny personlig rekord på 7,30 og Simen Nordheim Berg løp på 7,15. I finalen løp Emiliano inn til ny personlig rekord på sterke 7,19. Han er nå nummer to i Norge på 60 meter i sin aldersklasse. På 400 meter løp Markus Westhagen inn til andreplass på tiden 51,59. Tre utøvere stilte til start på 1500 meter. Andreas Vangsnes løp inn til seier med den gode tiden 3,46,89. Sander Dybwad Mathiesen satte ny pers og kom på tredjeplass med tiden 3,48,00. Theodor Berre Jacobsen løp også inn til ny personlig rekord på 3,52,01.

I G11-klassen løp Jakob Slettebakken, Magnus Rundgren, Filip Adrian Pedersen og Luka Sokrates Trivigno 600 meter stafett. Guttene løp bra og vant med tiden 1,36,91!

Fullstendig resultatliste fra lørdag finner dere HER

Oppsummering av resultater søndag
I J11-klassen løp Julie Louise Sandrup 60 meter hekk på 14,69 og 200 meter på 34,31. I tillegg hoppet hun 3,05 meter i lengde. Anneli Sofia Framnes (J12) løp 60 meter hekk på 14,95. Anneli deltok også i høyde- og lengdekonkurransen. Hun hoppet 1,10 meter i høyde og 3,04 meter i lengde. På 200 meter løp Anneli inn til ny pers på 34,17. I J14-klassen hoppet Lotte Tangen 4,49 i lengdekonkurransen. Hun kom på andreplass totalt. På 200 meter løp Lotte inn til seier og ny sesongbeste på 26,88. I J15-klassen stilte Gabriella Sofia Vardan Canales og Eira Helene Nordhaug Brandtzæg til start på 200 meter. Gabriella og Eira løp i mål på nøyaktig samme tid, nemlig 30,58. I samme aldersklasse løp Caroline Marie Wiig inn til seier på 800 meter på 2,43,07. Venus Abraham Teffera løp inn til seier i seniorklassen på 3000 meter med tiden 10,24,94.

Magnus Rundgren og Filip Andrian Pedersen stilte til start på 60 meter hekk og 200 meter i G12-klassen. På 60 meter hekk løp Magnus på 14,19 og Filip løp i mål på 14,37. På 200 meter løp Magnus på 33,85 og Filip fikk tida 35,29. I lengdekonkurransen hoppet Filip 3,29 meter og Magnus hoppet sitt lengste hopp på 3,24. Filip hoppet også 1,00 i høydekonkurransen. Det resulterte i en tredjeplass. I G13-klassen løp Jakob Slettebakken inn til ny personlig rekord på 12,30 på 60 meter hekk. I tillegg hoppet han 1,20 i høyde. Senere løp han inn til ny pers på 200 meter med tiden 31,62. På samme distanse løp Kim Nathan Abrahamsen og Gunnar Erik Furu (G14). Kim løp inn til ny personlig rekord på 27,77 og Gunnar kom i mål på 30,02. Gunnar vant høydekonkurransen etter et hopp på 1,40. I G16-klassen løp Lars Johansson Hauge inn til ny pers på 800 meter på 2,03,50. I samme heat løp Kristian Weider Bore på 2,32,47.

I G17-klassen løp Emiliano Storm Tøgeberg-Ortiz inn til seier på 60 meter hekk med tiden 8,04. Rasmus Tiber ble nummer to på 8,45. I seniorklassen løp Morten Dalhaug inn til seier på 3000 meter med tiden 9,45,18.