Oslo Maraton 2021

Fem av våre utøvere ble norgesmestere på halvmaraton under Oslo Maraton.

Lørdag 18. september ble endelig Oslo Maraton arrangert igjen i hovedstaden. 
Det var gledelig å se løpefesten i Oslos gater. Under Oslo Maraton gikk NM halvmaraton av stabelen. Sportsklubben Vidar hadde flere utøvere i aksjon.

Vår langdistanseløper, Runa Skrove Falch, var forhåndsfavoritt og hun innfridde kravene. Falch løp inn til seier i kvinneklassen og ble norgemester på halvmaraton. Tiden hennes ble sterke 1:14:42. Videre løp Theodor Berre Jacobsen inn på 1:08:04. Han ble norgesmester i sin klasse (M18-21) og han ble nummer åtte totalt. I tillegg løp Emilie Mo inn til seier i K18-21-klassen og en fjerdeplass totalt. Hun løp på 1:17:34 og ble norgesmester i sin aldersklasse.

I K45-49-klassen ble Jessica Gunnarsson norgesmester etter å ha løpt på imponerende 1:18:18. Martin Kjäll-Ohlsson tronet også øverst i sin aldersklasse og ble norgesmester på distansen med et løp på 1:12:28.

Fullstendig resultatliste fra NM halvmaraton finner du HER.

Under Oslo Maraton hadde vi en rekke utøvere som stilte til start både på halvmaraton og 10 for Grete. Det ble løpt fort i samtlige klasser. Det var gledelig å se løpegleden og engasjementet etter en lang konkurransepause.

Vi gratulerer med flotte prestasjoner!

Share on facebook
Share on twitter

Innkalling til årsmøtet 2024

Styret innkaller herved til årsmøte i Sportsklubben Vidar Årsmøtet avholdes den 21. mars kl. 17:00 i Seb Coe-salen på Bislett Stadion, Sofies Gate 38.. Saker som et medlem ønsker tatt opp på årsmøtet, må sendes til styret senest torsdag 7. mars kl. 15:00, til skvidar@skvidar.no. Vedlagt mal skal brukes. Fullstendig

Les mer »

Ung tropp med fire medaljer i senior NM

Jonathan Hertwig-Ødegaard (f.05) ble frontfigur for SK Vidars unge tropp i NM i friidrett innendørs i Steinkjerhallen i helgen. Jonathan sikret seg to medaljer med sølv i lengde og bronse på 60 meter hekk. Mest imponerende var hekkeløpet der han med tiden 8,12 sek bare var 6 hundredeler fra gullmedaljen.

Les mer »

Ny bestillingsrunde med klubbtøy!

Vi setter i gang en ny runde med bestilling av klubbtøy ettersom det er stor forespørsel om ny bestilling, samt at det er lagt inn en helt ny treningskolleksjon i tillegg! Det er nå mulig å bestille både løpejakker til trening, boblejakker til kalde dager, og treningstøy med Vidar-logo på!

Les mer »

Jonathan Hertwig-Ødegaard ble Jr. Norgesmester i 7-kamp!

«Strålende fornøyd og lettet over endelig å kunne konkurrere igjen etter langt skadeavbrekk» sierJonathan Årets NM i mangekamp gikk av stabelen i Bærum Idrettspark i helgen. U-20 klassen ble vunnet avJonathan Hertwig- Ødegaard med den meget solide poengsummen 5621. Dette tar han rett inn påtredjeplass i norgeshistorien bak storheter som

Les mer »

Nytt klubbtøy!

Vi har fått ny utstyrsleverandør, Adidas! Vi jobber med saken med å få vår egen klubbshop gjennom AntonSport, men vil i første omgang ta opp en stor førstegangsbestilling som kan hentes på Vidar-kontoret etter levering. Denne runden med bestillinger vil være åpen fram til 1. februar 2024. Husk å fullføre bestillingen med kortbetaling! Når

Les mer »

Mariusz Wozniak takker for seg

Mariusz Wozniak avslutter sitt arbeidsforhold i Sportsklubben Vidar fra og med 1. januar 2024. Vi ønsker å takke Mariusz for innsatsen over 8 år som ansatt i klubben, både som trener og administrasjonsmedarbeider. Vi ønsker Mariusz lykke til videre!

Les mer »