Resultater

Tirsdag 3. mai løp Sara Aarsvoll Svarstad inn til ny personlig rekord på 2000 meter hinder under COOP Jærcup i Sandnes. Tiden ble 6,47,22. Hun er nå inne som nummer 12 i Norge gjennom alle tider på distansen. Resultater finner dere HER.

Lørdag 7. mai var brødrene Guttormsen i aksjon under Ivy League championship. Sondre vant stavkonkurransen etter et flott hopp på 5,72. Simen hoppet 5,52 og kom på andreplass. 

Søndag 8. mai ble Norgesløpet arrangert i den raske løpetraseen på Jessheim. Det ble løpt både 10 kilometer og 5 kilometer. Samtlige Vidarutøvere leverte varene og mange løp inn til sterke tider. Magnus Højen vant 10 kilometer på sterke 32,18. I kvinneklassen kom Kathrine Kvernmo på andreplass med tiden 35,24. Anne Bjerke Årrestad løp på 25,30 og Telma Eckoff Dagestad kom på sjetteplass etter å ha løpt på 35,47. Alle jentene satte nye personlige rekorden på distansen. 

På 5 kilometer løp Fredrik Sætran inn til tredjeplass med tiden 15,48. Edvard Kamperud Nygaard kom på fjerdeplass med 16,00. På tiendeplass kom unggutten, Elias Haugen Torjussen, som satte ny pers med tiden 16,51. Gustav Vasdal løp på 17,02 og kom på tolvteplass etter en solid harejobb. Ger Van Graas løp inn på 18,47. I kvinneklassen løp Benedicte Meløy Christensen på 17,01 i sin første 5 kilometer. Videre løp Marit Haslie inn på 17,55 og Eileen Kolberg satte ny pers med tiden 22,00. Resultater finner dere HER.

Gratulerer med gode resultater! 

Share on facebook
Share on twitter

Stevner sesongen 2024

Sesongens stevner utendørs!Under finner dere aktuelle stevner og stafetter for SK Vidar utøvere i vår og sommer. Det er gøy med stevner og vi håper at det fortsetter med stor deltagelse som forrige år! Bli med på stevner og utfordre deg selv. Å perse er gøy og da ser man fremgangen

Les mer »

Årsmøtet 2024 gjennomføres med OrgBrain!

Under årsmøtet 21. mars vil Sportsklubben Vidar benytte seg av OrgBrain for registrering av stemmeberettigede og for å avgi stemmer under årsmøtet. Alle medlemmer som er over 15 år, har vært medlem i minst 1 måned og betalt medlemskontingenten for 2024 skal ha fått tilsendt en mail for å opprette

Les mer »

Årsmøtedokumenter 2024

I henhold til NIFs lov § 2-16 (3) skal saksdokumentene til årsmøtet 21. mars 2024 publiseres senest 1 uke før møtet. Nedenfor kan du laste ned alle saksdokumentene. SKV Årsmøtedokumenter 2024

Les mer »

Innkalling til årsmøtet 2024

Styret innkaller herved til årsmøte i Sportsklubben Vidar Årsmøtet avholdes den 21. mars kl. 17:00 i Seb Coe-salen på Bislett Stadion, Sofies Gate 38.. Saker som et medlem ønsker tatt opp på årsmøtet, må sendes til styret senest torsdag 7. mars kl. 15:00, til skvidar@skvidar.no. Vedlagt mal skal brukes. Fullstendig

Les mer »

Ung tropp med fire medaljer i senior NM

Jonathan Hertwig-Ødegaard (f.05) ble frontfigur for SK Vidars unge tropp i NM i friidrett innendørs i Steinkjerhallen i helgen. Jonathan sikret seg to medaljer med sølv i lengde og bronse på 60 meter hekk. Mest imponerende var hekkeløpet der han med tiden 8,12 sek bare var 6 hundredeler fra gullmedaljen.

Les mer »

Ny bestillingsrunde med klubbtøy!

Vi setter i gang en ny runde med bestilling av klubbtøy ettersom det er stor forespørsel om ny bestilling, samt at det er lagt inn en helt ny treningskolleksjon i tillegg! Det er nå mulig å bestille både løpejakker til trening, boblejakker til kalde dager, og treningstøy med Vidar-logo på!

Les mer »