Resultater NM terreng

Mange gode løpeprestasjoner under NM terreng i Frognerparken.

Søndag 10. oktober var det endelig duket for NM terreng lang løype i Frognerparken.
Oslo Maraton og Sportsklubben Vidar var stolte arrangører av et flott arrangement med mange gode løpeprestasjoner. Det ble løpt 4, 6 og 10 kilometer i herlige naturomgivelser.

Anna Marie Nordengen Sirevåg løp 4 km i juniorklassen. Hun imponerte stort da hun løp inn som den tredje beste jenta. Det resulterte i en klar seier i J17-klassen og hun ble norgesmester med den gode tiden 13,57. Maya Jones Arnesen løp inn til en fin ellevteplass i juniorklassen med tiden 15,47. I 50-54-klassen løp Torhild Dybwad Matheisen inn til en sterk gullmedalje. Hun løp 4 km på 16,52.

Ger Van Graas stilte til start på 6 km terreng. Han ble norgesmester i 65-69-klassen etter å ha løpt på sterke 24,08. Rune Gilberg løp samme distanse på 26,21. Han ble nummer fem i sin aldersgruppe (55-59). Videre ble Rune Mortensen nummer åtte i 50-54-klassen med tiden 29,36.

I seniorklassen løp Emilie Mo inn til en niendeplass totalt. Hun løp 6 km på 23,02. Eva Marie Bakke løp samme distanse på 26,25. I herreklassen løp Martin Kjäll-Ohlsson inn til gullmedalje i 40-45-klassen. Han løp 10 km terreng på den imponerende tiden 34,14. Frode Saugestad løp på 37,07 og han ble norgesmester i 45-49-klassen. I samme aldersklasse løp Thomas Patey inn til en femteplass med tiden 42,45.

Fullstendig resultatliste finner du HER.

Takk til alle utøvere, frivillige og publikummere som deltok på årets arrangement. Det ble en minnerik og flott dag til tross for regnet som kom.

Vi gratulerer alle utøverne med strålende resultater!

Share on facebook
Share on twitter

Stevner sesongen 2024

Sesongens stevner utendørs!Under finner dere aktuelle stevner og stafetter for SK Vidar utøvere i vår og sommer. Det er gøy med stevner og vi håper at det fortsetter med stor deltagelse som forrige år! Bli med på stevner og utfordre deg selv. Å perse er gøy og da ser man fremgangen

Les mer »

Årsmøtet 2024 gjennomføres med OrgBrain!

Under årsmøtet 21. mars vil Sportsklubben Vidar benytte seg av OrgBrain for registrering av stemmeberettigede og for å avgi stemmer under årsmøtet. Alle medlemmer som er over 15 år, har vært medlem i minst 1 måned og betalt medlemskontingenten for 2024 skal ha fått tilsendt en mail for å opprette

Les mer »

Årsmøtedokumenter 2024

I henhold til NIFs lov § 2-16 (3) skal saksdokumentene til årsmøtet 21. mars 2024 publiseres senest 1 uke før møtet. Nedenfor kan du laste ned alle saksdokumentene. SKV Årsmøtedokumenter 2024

Les mer »

Innkalling til årsmøtet 2024

Styret innkaller herved til årsmøte i Sportsklubben Vidar Årsmøtet avholdes den 21. mars kl. 17:00 i Seb Coe-salen på Bislett Stadion, Sofies Gate 38.. Saker som et medlem ønsker tatt opp på årsmøtet, må sendes til styret senest torsdag 7. mars kl. 15:00, til skvidar@skvidar.no. Vedlagt mal skal brukes. Fullstendig

Les mer »

Ung tropp med fire medaljer i senior NM

Jonathan Hertwig-Ødegaard (f.05) ble frontfigur for SK Vidars unge tropp i NM i friidrett innendørs i Steinkjerhallen i helgen. Jonathan sikret seg to medaljer med sølv i lengde og bronse på 60 meter hekk. Mest imponerende var hekkeløpet der han med tiden 8,12 sek bare var 6 hundredeler fra gullmedaljen.

Les mer »

Ny bestillingsrunde med klubbtøy!

Vi setter i gang en ny runde med bestilling av klubbtøy ettersom det er stor forespørsel om ny bestilling, samt at det er lagt inn en helt ny treningskolleksjon i tillegg! Det er nå mulig å bestille både løpejakker til trening, boblejakker til kalde dager, og treningstøy med Vidar-logo på!

Les mer »