Simen tangerte personlig rekord

Simen Guttormsen hoppet sterke 5,62 i Kroatia.

Tirsdag deltok Simen Guttormsen på en stjernespekket stavkonkurranse under Boris Hanzekovic Memorijal i Zagreb.

I helgen hoppet Simen seg til gull i NM og han fortsatte den sterke hoppingen i Kroatia også.

Simen kom seg over 5,22 – 5,42 og 5,52 på første forsøk. Så ble lista plassert på 5,62. Han bommet først, men kom seg så fint over i andre forsøk. Det gjorde at han tangert sin egen personlige rekord. Videre prøvde han seg på 5,72 – og han hadde flere gode forsøk. Det er ikke lenge før den høyden sitter for Simen. Totalt endte Simen opp på en sjetteplass og han viste at han virkelig har noe å gjøre blant de beste stavhopperne i verden.

Stevnet i Kroatia er rangert i kategori A, noe som gir godt med rankingpoeng. Etter NM-gullet, og imponerende hopping under gårsdagens stevne, har Simen nå en uoffisiell poengsum på 1221 peong. Det tilsvarer en 36. plass på verdensrankingen. Det er 32 menn som får delta i VM, noe som absolutt er innenfor rekkevidde for Simen. Vi krysser fingrene for at det er to blad Guttormsen som får delta på mesterskapet i Eugene neste år.

Share on facebook
Share on twitter

Innkalling til årsmøtet 2024

Styret innkaller herved til årsmøte i Sportsklubben Vidar Årsmøtet avholdes den 21. mars kl. 17:00 i Seb Coe-salen på Bislett Stadion, Sofies Gate 38.. Saker som et medlem ønsker tatt opp på årsmøtet, må sendes til styret senest torsdag 7. mars kl. 15:00, til skvidar@skvidar.no. Vedlagt mal skal brukes. Fullstendig

Les mer »

Ung tropp med fire medaljer i senior NM

Jonathan Hertwig-Ødegaard (f.05) ble frontfigur for SK Vidars unge tropp i NM i friidrett innendørs i Steinkjerhallen i helgen. Jonathan sikret seg to medaljer med sølv i lengde og bronse på 60 meter hekk. Mest imponerende var hekkeløpet der han med tiden 8,12 sek bare var 6 hundredeler fra gullmedaljen.

Les mer »

Ny bestillingsrunde med klubbtøy!

Vi setter i gang en ny runde med bestilling av klubbtøy ettersom det er stor forespørsel om ny bestilling, samt at det er lagt inn en helt ny treningskolleksjon i tillegg! Det er nå mulig å bestille både løpejakker til trening, boblejakker til kalde dager, og treningstøy med Vidar-logo på!

Les mer »

Jonathan Hertwig-Ødegaard ble Jr. Norgesmester i 7-kamp!

«Strålende fornøyd og lettet over endelig å kunne konkurrere igjen etter langt skadeavbrekk» sierJonathan Årets NM i mangekamp gikk av stabelen i Bærum Idrettspark i helgen. U-20 klassen ble vunnet avJonathan Hertwig- Ødegaard med den meget solide poengsummen 5621. Dette tar han rett inn påtredjeplass i norgeshistorien bak storheter som

Les mer »

Nytt klubbtøy!

Vi har fått ny utstyrsleverandør, Adidas! Vi jobber med saken med å få vår egen klubbshop gjennom AntonSport, men vil i første omgang ta opp en stor førstegangsbestilling som kan hentes på Vidar-kontoret etter levering. Denne runden med bestillinger vil være åpen fram til 1. februar 2024. Husk å fullføre bestillingen med kortbetaling! Når

Les mer »

Mariusz Wozniak takker for seg

Mariusz Wozniak avslutter sitt arbeidsforhold i Sportsklubben Vidar fra og med 1. januar 2024. Vi ønsker å takke Mariusz for innsatsen over 8 år som ansatt i klubben, både som trener og administrasjonsmedarbeider. Vi ønsker Mariusz lykke til videre!

Les mer »