Sør-Afrika Grand Prix

Onsdag kveld ble Sør-Afrika Grand Prix arrangert i Pretotia. Line Kloster, Ingar Kiplesund og Ingrid Pernille Rismark deltok på stevnet.

Line Kloster løp sesongens første 400 meter og kom i mål på 52,15. Det resulterte i en sterk andreplass. Kloster har ikke løpt distansen siden 27. mai 2022, så dette var et fint comeback. Hun var 51 hundredeler bak norgesrekorden til Amalie Iuel og 22 hundredeler bak sin egen pers som hun satte i fjor. En utrolig god sesongåpning på distansen for Kloster! 

Ingar Kiplesund deltok i sin første lengdekonkurransen for sesongen i Sør-Afrika. Han hoppet hele 7,97 (0,2) meter noe som var hans tredje beste resultat gjennom karrieren. Det er bare 13 cm bak hans egen norgesrekord. Kiplesund viser at formen er god allerede i første konkurranse. Det lover godt for sesongen. 

Ingrid Pernille Rismark var i aksjon på 200 meter under forprogrammet til stevnet. Rismark løp inn på 24,52 – noe som resulterte i ny pers og seier i heatet sitt. 

Vi gratulerer alle tre med sterke prestasjoner! Vi gleder oss til fortsettelsen. 

Share on facebook
Share on twitter

Stevner sesongen 2024

Sesongens stevner utendørs!Under finner dere aktuelle stevner og stafetter for SK Vidar utøvere i vår og sommer. Det er gøy med stevner og vi håper at det fortsetter med stor deltagelse som forrige år! Bli med på stevner og utfordre deg selv. Å perse er gøy og da ser man fremgangen

Les mer »

Årsmøtet 2024 gjennomføres med OrgBrain!

Under årsmøtet 21. mars vil Sportsklubben Vidar benytte seg av OrgBrain for registrering av stemmeberettigede og for å avgi stemmer under årsmøtet. Alle medlemmer som er over 15 år, har vært medlem i minst 1 måned og betalt medlemskontingenten for 2024 skal ha fått tilsendt en mail for å opprette

Les mer »

Årsmøtedokumenter 2024

I henhold til NIFs lov § 2-16 (3) skal saksdokumentene til årsmøtet 21. mars 2024 publiseres senest 1 uke før møtet. Nedenfor kan du laste ned alle saksdokumentene. SKV Årsmøtedokumenter 2024

Les mer »

Innkalling til årsmøtet 2024

Styret innkaller herved til årsmøte i Sportsklubben Vidar Årsmøtet avholdes den 21. mars kl. 17:00 i Seb Coe-salen på Bislett Stadion, Sofies Gate 38.. Saker som et medlem ønsker tatt opp på årsmøtet, må sendes til styret senest torsdag 7. mars kl. 15:00, til skvidar@skvidar.no. Vedlagt mal skal brukes. Fullstendig

Les mer »

Ung tropp med fire medaljer i senior NM

Jonathan Hertwig-Ødegaard (f.05) ble frontfigur for SK Vidars unge tropp i NM i friidrett innendørs i Steinkjerhallen i helgen. Jonathan sikret seg to medaljer med sølv i lengde og bronse på 60 meter hekk. Mest imponerende var hekkeløpet der han med tiden 8,12 sek bare var 6 hundredeler fra gullmedaljen.

Les mer »

Ny bestillingsrunde med klubbtøy!

Vi setter i gang en ny runde med bestilling av klubbtøy ettersom det er stor forespørsel om ny bestilling, samt at det er lagt inn en helt ny treningskolleksjon i tillegg! Det er nå mulig å bestille både løpejakker til trening, boblejakker til kalde dager, og treningstøy med Vidar-logo på!

Les mer »