Sør-Afrika Grand Prix

Onsdag kveld ble Sør-Afrika Grand Prix arrangert i Pretotia. Line Kloster, Ingar Kiplesund og Ingrid Pernille Rismark deltok på stevnet.

Line Kloster løp sesongens første 400 meter og kom i mål på 52,15. Det resulterte i en sterk andreplass. Kloster har ikke løpt distansen siden 27. mai 2022, så dette var et fint comeback. Hun var 51 hundredeler bak norgesrekorden til Amalie Iuel og 22 hundredeler bak sin egen pers som hun satte i fjor. En utrolig god sesongåpning på distansen for Kloster! 

Ingar Kiplesund deltok i sin første lengdekonkurransen for sesongen i Sør-Afrika. Han hoppet hele 7,97 (0,2) meter noe som var hans tredje beste resultat gjennom karrieren. Det er bare 13 cm bak hans egen norgesrekord. Kiplesund viser at formen er god allerede i første konkurranse. Det lover godt for sesongen. 

Ingrid Pernille Rismark var i aksjon på 200 meter under forprogrammet til stevnet. Rismark løp inn på 24,52 – noe som resulterte i ny pers og seier i heatet sitt. 

Vi gratulerer alle tre med sterke prestasjoner! Vi gleder oss til fortsettelsen. 

Share on facebook
Share on twitter

Gratis innmelding ut 2023!

SK Vidar tilbyr alle nye medlemmer gratis innmelding ut 2023! Dvs. at dersom du melder deg inn i løpet av desember vil du ikke motta faktura på medlemskontingent og treningsavgift før i 2024. Vi ønsker alle er sunn og hyggelig førjulstid!

Les mer »

Styret publiserer protokoller!

Styret i SK Vidar vedtok i styremøte 12. oktober 2023 å publisere alle fremtidige styreprotokoller på våre nettsider. Ønsker du å følge med på hva styret gjør og hvilke vedtak som fattes? Da kan du lese alle styreprotokoller her.

Les mer »

Hytteplanmila

Lørdag 21. oktober ble Hytteplanmila arrangert på Svendsrudmoen i Hole. Hytteplanmila er et gateløp på 10 km. En rekke av utøvere fra SK Vidar stilte til start. Mathias Moen (M-35-39)  kom på 20. plass i herreklassen med den sterke tiden 30,16. Han kom på 3. plass i sin aldersklasse. Andreas

Les mer »

NM Terreng

Søndag 8. oktober arrangerte vi Norgesmesterskap i terrengløp lang løype i Frognerparken. Det ble solide felt i samtlige klasser.  I J15-klassen løp Venus Abraham Teffera inn til klar seier med den sterke tiden 14,54 på 4 km. Hun ble med det norgesmester i sin aldersklasse. Ida Marie Sirevåg Nordengen løp

Les mer »

Ungdomsmesterskap 2023

I helgen har Ungdomsmesterskapet 2023 blitt arrangert i Bergen på Fana stadion. Vi hadde med syv utøvere og det ble totalt seks medaljer.  FredagI J16-klassen løp Laura Koubova Tangen inn til andreplass i forsøket på 100 meter med tiden 13,11 (-1,2). I finalen løp hun på 12,78 (+1,7) og endte

Les mer »

God hopping og sterk løping i helgen

I helgen var Sondre Guttormsen i aksjon under ISTAF i Berlin og flere av våre utøvere løp Drammen halvmaraton. ISTAF i BerlinSondre Guttormsen var skuffet etter prestasjonen i VM og var nå klar for revansje. Forrige helg hoppet han 5,82 meter og klarte med det å kvalifisere seg til OL

Les mer »