Sportycamp 2022

Har du barn mellom 6 og 13 år og trenger å aktivere dem i sommer?
Meld dem på Sportycamp (tidligere friidrettsskolen) da vel! Det blir en aktiv uke fylt med mye moro.
 
NÅR ER SPORTYCAMP?
Sportycamp arrangeres mandag-fredag i 3 uker i sommer:
  • Uke 25
  • Uke 26
  • Uke 32
 
Hvor: Bislett stadion
Alder: 6-13 år
Når: Uke 25, 26, 32
Tidspunkt: kl. 09:00-15:00
Pris: 1599,- per uke
 
Du velger selv hvilken uke du vil være med på, og om du vil være med på flere uker.
 
HVA ER SPORTYCAMP?
Sportycamp arrangeres av Sportsklubben Vidar og Oslo Maraton, og er en morsom og variert uke fylt med alt fra tradisjonelle friidrettsøvelser som lengde, høyde, kule og 60 meter, til fotball, grilling, quiz, overnatting med filmkveld og diverse leker.
 
Sportycamp passer for alle barn i alderen 6-13 år. Man trenger ikke å ha drevet med noe form for idrett for å delta. Aktivitetene legges i hovedsak til Bislett stadion, men det vil også være noen utflukter/aktiviteter andre steder i byen.
 
Deltagerne blir delt inn i grupper etter alder og opplegget blir tilrettelagt for hver enkelt aldersgruppe. Trenerne av campen er rutinerte og entusiastiske friidrettsutøvere.
 
GRATIS STARTPLASS PÅ SPORTYLØPET!
Alle som deltar på Sportycamp, får gratis startplass til Sportyløpet som arrangeres på Kontraskjæret 17. september 2022. Det er samme dag som BMW Oslo Maraton 2022 arrangeres på Rådhusplassen!
 
Trykk HER for å påmelding og mer informasjon. 
Link til facebook-arrangement finner dere HER
 
Vi gleder oss til å se dere!
Share on facebook
Share on twitter

Stevner sesongen 2024

Sesongens stevner utendørs!Under finner dere aktuelle stevner og stafetter for SK Vidar utøvere i vår og sommer. Det er gøy med stevner og vi håper at det fortsetter med stor deltagelse som forrige år! Bli med på stevner og utfordre deg selv. Å perse er gøy og da ser man fremgangen

Les mer »

Årsmøtet 2024 gjennomføres med OrgBrain!

Under årsmøtet 21. mars vil Sportsklubben Vidar benytte seg av OrgBrain for registrering av stemmeberettigede og for å avgi stemmer under årsmøtet. Alle medlemmer som er over 15 år, har vært medlem i minst 1 måned og betalt medlemskontingenten for 2024 skal ha fått tilsendt en mail for å opprette

Les mer »

Årsmøtedokumenter 2024

I henhold til NIFs lov § 2-16 (3) skal saksdokumentene til årsmøtet 21. mars 2024 publiseres senest 1 uke før møtet. Nedenfor kan du laste ned alle saksdokumentene. SKV Årsmøtedokumenter 2024

Les mer »

Innkalling til årsmøtet 2024

Styret innkaller herved til årsmøte i Sportsklubben Vidar Årsmøtet avholdes den 21. mars kl. 17:00 i Seb Coe-salen på Bislett Stadion, Sofies Gate 38.. Saker som et medlem ønsker tatt opp på årsmøtet, må sendes til styret senest torsdag 7. mars kl. 15:00, til skvidar@skvidar.no. Vedlagt mal skal brukes. Fullstendig

Les mer »

Ung tropp med fire medaljer i senior NM

Jonathan Hertwig-Ødegaard (f.05) ble frontfigur for SK Vidars unge tropp i NM i friidrett innendørs i Steinkjerhallen i helgen. Jonathan sikret seg to medaljer med sølv i lengde og bronse på 60 meter hekk. Mest imponerende var hekkeløpet der han med tiden 8,12 sek bare var 6 hundredeler fra gullmedaljen.

Les mer »

Ny bestillingsrunde med klubbtøy!

Vi setter i gang en ny runde med bestilling av klubbtøy ettersom det er stor forespørsel om ny bestilling, samt at det er lagt inn en helt ny treningskolleksjon i tillegg! Det er nå mulig å bestille både løpejakker til trening, boblejakker til kalde dager, og treningstøy med Vidar-logo på!

Les mer »