Sportycamp 2022

Har du barn mellom 6 og 13 år og trenger å aktivere dem i sommer?
Meld dem på Sportycamp (tidligere friidrettsskolen) da vel! Det blir en aktiv uke fylt med mye moro.
 
NÅR ER SPORTYCAMP?
Sportycamp arrangeres mandag-fredag i 3 uker i sommer:
  • Uke 25
  • Uke 26
  • Uke 32
 
Hvor: Bislett stadion
Alder: 6-13 år
Når: Uke 25, 26, 32
Tidspunkt: kl. 09:00-15:00
Pris: 1599,- per uke
 
Du velger selv hvilken uke du vil være med på, og om du vil være med på flere uker.
 
HVA ER SPORTYCAMP?
Sportycamp arrangeres av Sportsklubben Vidar og Oslo Maraton, og er en morsom og variert uke fylt med alt fra tradisjonelle friidrettsøvelser som lengde, høyde, kule og 60 meter, til fotball, grilling, quiz, overnatting med filmkveld og diverse leker.
 
Sportycamp passer for alle barn i alderen 6-13 år. Man trenger ikke å ha drevet med noe form for idrett for å delta. Aktivitetene legges i hovedsak til Bislett stadion, men det vil også være noen utflukter/aktiviteter andre steder i byen.
 
Deltagerne blir delt inn i grupper etter alder og opplegget blir tilrettelagt for hver enkelt aldersgruppe. Trenerne av campen er rutinerte og entusiastiske friidrettsutøvere.
 
GRATIS STARTPLASS PÅ SPORTYLØPET!
Alle som deltar på Sportycamp, får gratis startplass til Sportyløpet som arrangeres på Kontraskjæret 17. september 2022. Det er samme dag som BMW Oslo Maraton 2022 arrangeres på Rådhusplassen!
 
Trykk HER for å påmelding og mer informasjon. 
Link til facebook-arrangement finner dere HER
 
Vi gleder oss til å se dere!
Share on facebook
Share on twitter

Gratis innmelding ut 2023!

SK Vidar tilbyr alle nye medlemmer gratis innmelding ut 2023! Dvs. at dersom du melder deg inn i løpet av desember vil du ikke motta faktura på medlemskontingent og treningsavgift før i 2024. Vi ønsker alle er sunn og hyggelig førjulstid!

Les mer »

Styret publiserer protokoller!

Styret i SK Vidar vedtok i styremøte 12. oktober 2023 å publisere alle fremtidige styreprotokoller på våre nettsider. Ønsker du å følge med på hva styret gjør og hvilke vedtak som fattes? Da kan du lese alle styreprotokoller her.

Les mer »

Hytteplanmila

Lørdag 21. oktober ble Hytteplanmila arrangert på Svendsrudmoen i Hole. Hytteplanmila er et gateløp på 10 km. En rekke av utøvere fra SK Vidar stilte til start. Mathias Moen (M-35-39)  kom på 20. plass i herreklassen med den sterke tiden 30,16. Han kom på 3. plass i sin aldersklasse. Andreas

Les mer »

NM Terreng

Søndag 8. oktober arrangerte vi Norgesmesterskap i terrengløp lang løype i Frognerparken. Det ble solide felt i samtlige klasser.  I J15-klassen løp Venus Abraham Teffera inn til klar seier med den sterke tiden 14,54 på 4 km. Hun ble med det norgesmester i sin aldersklasse. Ida Marie Sirevåg Nordengen løp

Les mer »

Ungdomsmesterskap 2023

I helgen har Ungdomsmesterskapet 2023 blitt arrangert i Bergen på Fana stadion. Vi hadde med syv utøvere og det ble totalt seks medaljer.  FredagI J16-klassen løp Laura Koubova Tangen inn til andreplass i forsøket på 100 meter med tiden 13,11 (-1,2). I finalen løp hun på 12,78 (+1,7) og endte

Les mer »

God hopping og sterk løping i helgen

I helgen var Sondre Guttormsen i aksjon under ISTAF i Berlin og flere av våre utøvere løp Drammen halvmaraton. ISTAF i BerlinSondre Guttormsen var skuffet etter prestasjonen i VM og var nå klar for revansje. Forrige helg hoppet han 5,82 meter og klarte med det å kvalifisere seg til OL

Les mer »