Tyrvinglekene inne

11.-12. februar har Tyrvinglekene innendørs blitt avholdt i Bærum Idrettspark.

LØRDAG
Julie Louise Sandrup stilte til start på 600 meter i J11-klassen. Hun løp inn til ny pers på 2,10,18. I J12-klassen løp Anneli Sofia Framnes 60 meter på 9,83. Hun hoppet også 1,05 i høyde. På 600 meter løp Anneli inn til ny pers på 2,08,69. Adele Lønningen (J13) løp inn til ny personlig rekord på 60 meter på 9,06. I J14-klassen løp Lotte Tangen 60 meter forsøk på 8,15. Hun vant sitt heat og kvalifiserte seg til finale. I finalen løp Lotte inn til seier på sterke 7,99. Det er første gang hun løp under 8 sekunder på distansen. Lotte hoppet også 4,20 i lengde. I J15-klassen løp Venus Abraham Teffera og Caroline Marie Wiig 800 meter. Venus kom på tredjeplass med tiden 2,31,09. Caroline løp på 2,46,22. Venus løp også 3000 meter på 10,49,80. I J16-klassen løp Laura Tangen inn til ny pers i forsøket på 60 meter. Laura kom på andreplass i sitt heat. I finalen løp hun inn til ny pers på 8,14. Hun kom på tredjeplass totalt. I forsøket på 60 meter løp Elea Jørstad Bock inn til seier i forsøket på 7,76. Ingrid Pernille Rismark kom på femteplass med tiden 7,90. I finalen løp Elea inn til seier og personlig rekord på 7,74. Ingrid kom på syvendeplass med ny årsbeste på 7,95.

Jacob Aaberg (G11) hoppet 1,15 i høyde. På 600 meter løp han inn til ny pers på 2,04,51. I G12-klassen løp Jonas Emmanuel Zibell og Magnus Rundgren 60 meter. Jonas kom på fjerdeplass etter å ha løpt på 9,10. Magnus løp på 10,58. I samme aldersklasse løp tre av våre utøvere 600 meter. Christopher Wiig løp på 1,56,36. Matheo Dybwad Mathiesen løp på 1,56,88 og Magnus Rundgren løp på 2,04,02. Gunnar Erik Furu deltok i lengdekonkurransen i G14-klassen. Han hoppet 4,11 meter. På 600 meter løp han inn til personlig rekord på 1,48,02. På 60 meter løp Gunnar inn til ny pers på 8,98. Kim Nathan Abrahamsen løp samme distanse på 8,38. I G17-klassen stilte både Ramus Tibar og Emiliano Storm Røgeberg-Ortiz til start på forsøket på 60 meter. Rasmus løp inn til ny personlig rekord på 7,43. Emiliano løp på sterke 7,21. Begge kvalifiserte seg til finale. I finalen løp begge to inn til nye personlige rekorder på distansen. Emiliano løp på imponerende 7,13. Han leder nå statistikken over alle gutter i 17-årsklassen som løper 60 meter. Rasmus satte ny pers på sterke 7,35. Videre løp Lars Johansson Hauge inn til ny pers på 400 meter med tiden 55,22. Elias Haugen Torjussen stilte til start på 3000 meter. Han løp på 8,55,51.

SØNDAG
I J10-klassen hoppet Karoline Norman 2,87 meter lengdekonkurransen. I tillegg løp hun 60 meter på 10,97. Det er ny personlig rekord på distansen. Julie Louise Sandrud (J11) løp 60 meter på 10,63. I lengde hoppet Julie 3,12. Lotte Tangen (J14) løp inn til ny pers på 200 meter med tiden 26,13. I J16-klassen løp Laura Tangen 200 meter på 27,36. Det resulterte i en fin andreplass. I seniorklassen løp Elea Jørstad og Ingrid Pernille Rismark forsøk på 60 meter hekk. Elea vant med en tid på 8,53. Ingrid ble nummer to med tiden 8,63.

I G10-klassen hoppet Konrad Oskar Devold Bönner 3,24 i lengde. Jacob Aaberg og Oskar Berlin Røyland støtet kule i G11-klassen. Jacob støtet 5,81 og Oskar støtet 5,72. I lengdekonkurransen hoppet Jacob 3,82 og Oskar hoppet 3,38 som sitte lengste hopp. Begge løp også 60 meter. Jacob løp på 9,76 og Oskar løp distansen på 9,59. I samme aldersklasse løp Aksel Brage Brynildsen inn til ny pers på 11,07 på 60 meter hekk. I G12-klassen løp Filip Adrian Pedersen 60 meter hekk på 14,12. I lengdekonkurransen stilte Jens Endre Tobias Kveen, Filip Andrian Pedersen og Magnus Rundgren. Jens hoppet 3,57, Filip 3,47 og Magnus hoppet 3,46. Alle tre var også i aksjon på 200 meter. Filip løp på 36,73, Jens på 32,97 og Magnus på 35,68. Gunnar Erik Furu (G14) hoppet 1,45 i høyde. På 200 meter løp Gunnar inn til ny pers på 29,18. På samme distanse løp Kim Nathan Abrahamsen på 27,43. I G17-klassen løp både Emiliano og Rasmus på 60 meter hekk. Emiliano løp inn til seier, ny pers og aldersrekord på råsterke 7,89! Den gamle aldersrekorden var på 7,92 og tilhørte Pål Haugen Lillefosse. Rasmus løp samme distanse på 8,74. På 800 meter løp Bakr Ettayebi på 2,01,24 og Markus Westhagen på 1,55,18.