UM i Ulsteinvik

I helgen har Ungdomsmesterskapet (UM) innendørs blitt arrangert i Ulsteinvik av Dimna IL.

FREDAG
På første stevnedag stilte Laura Tangen til start på 60 meter i J16-klassen. Hun kom på andreplass i sitt heat og kvalifiserte seg til finalen. På 60 meter hekk løp både Emiliano Storm Røgeberg-Ortiz og Rasmus Tibar i G17-klassen. Emiliano løp inn til gullmedalje på tiden 8,10. Rasmus kom på fjerdeplass med tiden 8,47. 

LØRDAG
Laura Tangen løp finale på 60 meter. Hun løp på 8,27 og kom på en sjetteplass totalt. Laura stilte også til start på 200 meter. I forsøksheatet løp hun på 27,51, men kom dessverre ikke videre til finale. På 800 meter løp Caroline Marie Wiig (J15) inn til ny pers på 2,41,21. 

I G17-klassen på 60 meter var flere av våre utøvere i aksjon. Emiliano løp inn til tredjeplass i det første heatet. Tiden ble 7,34. I andre heat løp Rasmus Tibar inn til femteplass med tiden 7,51. Aleksandar Vukicevic løp inn til andreplass og ny pers i det tredje heatet. Tiden ble 7,23. Han kvalifiserte seg direkte til finalen på 60 meter. I finalen forbedret Aleksandar persen sin ytterligere og løp inn til en sterk bronsemedalje på distansen. Han løp på 7,21. På 800 meter løp Elias Torjussen (G16) inn til ny personlig rekord på 2,09,06. På samme distanse løp Lars Johansson Hauge på 2,04,26 og han kom på syvendeplass totalt. 

SØNDAG
Emiliano løp kvalifisering på 200 meter hvor han løp inn på 22,55. Han vant sitt heat og kvalifiserte seg til direkte til finalen. I finalen startet han dessverre ikke. Ramus Tibar (G17) deltok i høydekonkurransen. Han kom på fjerdeplass etter å ha hoppet 1,75 meter. På 1500 meter i G16-klassen løp både Lars og Elias inn til nye personlige rekorder. Lars løp inn til bronsemedalje med tiden 4,14,16 og Elias kom på fjerdeplass etter å ha løpt i mål på 4,14,30. I J15-klassen løp Caroline inn til fjerdeplass og ny pers med tiden 5,26,79. 

Fullstendig resultatliste finner dere HER

Vi gratulerer alle utøvere med sterke prestasjoner! 

Share on facebook
Share on twitter

Innkalling til årsmøtet 2024

Styret innkaller herved til årsmøte i Sportsklubben Vidar Årsmøtet avholdes den 21. mars kl. 17:00 i Seb Coe-salen på Bislett Stadion, Sofies Gate 38.. Saker som et medlem ønsker tatt opp på årsmøtet, må sendes til styret senest torsdag 7. mars kl. 15:00, til skvidar@skvidar.no. Vedlagt mal skal brukes. Fullstendig

Les mer »

Ung tropp med fire medaljer i senior NM

Jonathan Hertwig-Ødegaard (f.05) ble frontfigur for SK Vidars unge tropp i NM i friidrett innendørs i Steinkjerhallen i helgen. Jonathan sikret seg to medaljer med sølv i lengde og bronse på 60 meter hekk. Mest imponerende var hekkeløpet der han med tiden 8,12 sek bare var 6 hundredeler fra gullmedaljen.

Les mer »

Ny bestillingsrunde med klubbtøy!

Vi setter i gang en ny runde med bestilling av klubbtøy ettersom det er stor forespørsel om ny bestilling, samt at det er lagt inn en helt ny treningskolleksjon i tillegg! Det er nå mulig å bestille både løpejakker til trening, boblejakker til kalde dager, og treningstøy med Vidar-logo på!

Les mer »

Jonathan Hertwig-Ødegaard ble Jr. Norgesmester i 7-kamp!

«Strålende fornøyd og lettet over endelig å kunne konkurrere igjen etter langt skadeavbrekk» sierJonathan Årets NM i mangekamp gikk av stabelen i Bærum Idrettspark i helgen. U-20 klassen ble vunnet avJonathan Hertwig- Ødegaard med den meget solide poengsummen 5621. Dette tar han rett inn påtredjeplass i norgeshistorien bak storheter som

Les mer »

Nytt klubbtøy!

Vi har fått ny utstyrsleverandør, Adidas! Vi jobber med saken med å få vår egen klubbshop gjennom AntonSport, men vil i første omgang ta opp en stor førstegangsbestilling som kan hentes på Vidar-kontoret etter levering. Denne runden med bestillinger vil være åpen fram til 1. februar 2024. Husk å fullføre bestillingen med kortbetaling! Når

Les mer »

Mariusz Wozniak takker for seg

Mariusz Wozniak avslutter sitt arbeidsforhold i Sportsklubben Vidar fra og med 1. januar 2024. Vi ønsker å takke Mariusz for innsatsen over 8 år som ansatt i klubben, både som trener og administrasjonsmedarbeider. Vi ønsker Mariusz lykke til videre!

Les mer »