Bislett Games

Torsdag 15. mai var det duket for Bislett Games i nydelig sommervær.
Det ble en magisk kveld da flere utøvere presterte på et skyhøyt nivå. Samtidig ønsker vi å takke alle frivillige som jobbet dugnad under stevnet. 

FORØVELSER
Flere av våre utøvere var i aksjon under forøvelsene på Bislett. Sander Mathiesen Dybwad var første mann ut. Han løp 1500 meter i et sterkt felt. Tiden ble 3,47,85. Det resulterte i ny pers og en sjetteplass totalt. Videre løp Markus Westhagen inn til ny personlig rekord på 800 meter på 1,53,73. 

Anne Gine Løvnes stilte til start på 1500 meter. Hun løp inn til en syvendeplass og ny pers på sterke 4,18,04. På 100 meter hekk løp både Ingrid Pernille Rismark og Elea Jørstad Bock inn til nye personlige rekorder. Ingrid Pernille kom på fjerdeplass med tiden 13,58 (+0,7) og Elea endte på femteplass etter å ha løpt på 13,71 (+0,7). 

HOVEDSTEVNE
Brødrene Guttormsen deltok i den stjernespekkede stavkonkurransen. Sondre ble nummer seks med 5,71 meter. Han kom over åpningshøyden på 5,41 i på andre forsøk, så hoppet han 5,61 på første forsøk. På 5,71 kom han seg over på tredje forsøk. Så ble det tre riv på 5,81. Simen rev dessverre på åpningshøyden på 5,41 meter og ble derfor stående uten resultat. I lengdekonkurransen hoppet Ingar Bratseth-Kiplesund 7,75  (+0,2) meter og kom på syvendeplass totalt. På 400 meter hekk løp Line Kloster inn til åttendeplass med tiden 56,44. 

Fullstendig resultatliste finner dere HER

Share on facebook
Share on twitter

Innkalling til årsmøtet 2024

Styret innkaller herved til årsmøte i Sportsklubben Vidar Årsmøtet avholdes den 21. mars kl. 17:00 i Seb Coe-salen på Bislett Stadion, Sofies Gate 38.. Saker som et medlem ønsker tatt opp på årsmøtet, må sendes til styret senest torsdag 7. mars kl. 15:00, til skvidar@skvidar.no. Vedlagt mal skal brukes. Fullstendig

Les mer »

Ung tropp med fire medaljer i senior NM

Jonathan Hertwig-Ødegaard (f.05) ble frontfigur for SK Vidars unge tropp i NM i friidrett innendørs i Steinkjerhallen i helgen. Jonathan sikret seg to medaljer med sølv i lengde og bronse på 60 meter hekk. Mest imponerende var hekkeløpet der han med tiden 8,12 sek bare var 6 hundredeler fra gullmedaljen.

Les mer »

Ny bestillingsrunde med klubbtøy!

Vi setter i gang en ny runde med bestilling av klubbtøy ettersom det er stor forespørsel om ny bestilling, samt at det er lagt inn en helt ny treningskolleksjon i tillegg! Det er nå mulig å bestille både løpejakker til trening, boblejakker til kalde dager, og treningstøy med Vidar-logo på!

Les mer »

Jonathan Hertwig-Ødegaard ble Jr. Norgesmester i 7-kamp!

«Strålende fornøyd og lettet over endelig å kunne konkurrere igjen etter langt skadeavbrekk» sierJonathan Årets NM i mangekamp gikk av stabelen i Bærum Idrettspark i helgen. U-20 klassen ble vunnet avJonathan Hertwig- Ødegaard med den meget solide poengsummen 5621. Dette tar han rett inn påtredjeplass i norgeshistorien bak storheter som

Les mer »

Nytt klubbtøy!

Vi har fått ny utstyrsleverandør, Adidas! Vi jobber med saken med å få vår egen klubbshop gjennom AntonSport, men vil i første omgang ta opp en stor førstegangsbestilling som kan hentes på Vidar-kontoret etter levering. Denne runden med bestillinger vil være åpen fram til 1. februar 2024. Husk å fullføre bestillingen med kortbetaling! Når

Les mer »

Mariusz Wozniak takker for seg

Mariusz Wozniak avslutter sitt arbeidsforhold i Sportsklubben Vidar fra og med 1. januar 2024. Vi ønsker å takke Mariusz for innsatsen over 8 år som ansatt i klubben, både som trener og administrasjonsmedarbeider. Vi ønsker Mariusz lykke til videre!

Les mer »