Fornebuløpet 2023

Onsdag 24. mai var det 2230 deltakere som fullførte en av de tre distansene i Fornebuløpet. Det ble løpt 3 km, 5 km og 10 km i sommerlige forhold. 

På 5 kilometer løp Jostein Rogstad inn til en kontrollert seier. Han kom i mål på sterke 15:19. Haakon Engelsen Berg løp inn til en fin andreplass på 15:31 og Eivind Klokkehaug kom på tredjeplass med tiden 15:43. Videre kom Christoffer Hagen på en niendeplass (16:20) og Halvor Myhrvold kom i mål på 16:21. 

I kvinneklassen stakk Runa Skrove Falch av med seieren – det bare noen dager etter at hun løp inn til NM-gull på halvmaraton. Etter Fornebuløpet sa hun: «Det gikk overraskende greit. Det ble litt tungt på slutten, men jeg greide å holde den farten jeg hadde tenkt eller litt raskere egentlig«. Runa løp inn til seier og ny løyperekord på 16:38. På tredjeplass kom Madelene Wanvik Holum på 17:30 og Anette Killetud Ødegård på 17,48. På åttendeplass kom Hege Njå Bjørkmann med tiden 18:59. 

På 10 kilometer løp Henrik Nilsson inn til en sjetteplass med tiden 33:06. I kvinneklassen løp Kara Meuiner på 37:50 som resulterte i en fjerdeplass totalt. 

Fullstendig resultatliste finner dere HER

Share on facebook
Share on twitter

Stevner sesongen 2024

Sesongens stevner utendørs!Under finner dere aktuelle stevner og stafetter for SK Vidar utøvere i vår og sommer. Det er gøy med stevner og vi håper at det fortsetter med stor deltagelse som forrige år! Bli med på stevner og utfordre deg selv. Å perse er gøy og da ser man fremgangen

Les mer »

Årsmøtet 2024 gjennomføres med OrgBrain!

Under årsmøtet 21. mars vil Sportsklubben Vidar benytte seg av OrgBrain for registrering av stemmeberettigede og for å avgi stemmer under årsmøtet. Alle medlemmer som er over 15 år, har vært medlem i minst 1 måned og betalt medlemskontingenten for 2024 skal ha fått tilsendt en mail for å opprette

Les mer »

Årsmøtedokumenter 2024

I henhold til NIFs lov § 2-16 (3) skal saksdokumentene til årsmøtet 21. mars 2024 publiseres senest 1 uke før møtet. Nedenfor kan du laste ned alle saksdokumentene. SKV Årsmøtedokumenter 2024

Les mer »

Innkalling til årsmøtet 2024

Styret innkaller herved til årsmøte i Sportsklubben Vidar Årsmøtet avholdes den 21. mars kl. 17:00 i Seb Coe-salen på Bislett Stadion, Sofies Gate 38.. Saker som et medlem ønsker tatt opp på årsmøtet, må sendes til styret senest torsdag 7. mars kl. 15:00, til skvidar@skvidar.no. Vedlagt mal skal brukes. Fullstendig

Les mer »

Ung tropp med fire medaljer i senior NM

Jonathan Hertwig-Ødegaard (f.05) ble frontfigur for SK Vidars unge tropp i NM i friidrett innendørs i Steinkjerhallen i helgen. Jonathan sikret seg to medaljer med sølv i lengde og bronse på 60 meter hekk. Mest imponerende var hekkeløpet der han med tiden 8,12 sek bare var 6 hundredeler fra gullmedaljen.

Les mer »

Ny bestillingsrunde med klubbtøy!

Vi setter i gang en ny runde med bestilling av klubbtøy ettersom det er stor forespørsel om ny bestilling, samt at det er lagt inn en helt ny treningskolleksjon i tillegg! Det er nå mulig å bestille både løpejakker til trening, boblejakker til kalde dager, og treningstøy med Vidar-logo på!

Les mer »