Norgeslekene 2023

11.-13. august har Norgeslekene blitt arrangert på Jessheim stadion av Ull/Kisa

Fredag
På 100 meter hekk løp Elea Jørstad Bock på 13,67 (+2,2). Hun kom på fjerdeplass totalt. På 200 meter løp Ingrid Pernille Rismark inn til fjerdeplass i det fjerde heatet på 24,90 (+1,4). Det resulterte i en fjerdeplass totalt. Anne Gine Løvnes løp 800 meter. Hun løp inn til en fin andreplass med tiden 2,09,62. På 3000 meter løp Venus Abraham Teffera inn til femteplass med tiden 10,29,04.

Emiliano Storm Røgeberg-Ortiz stilte til start på 200 meter. Han løp i heat syv og kom på sjetteplass med tiden 22,53 (+2,4). På 800 meter Sander Dybwad Mathiesen i femte heat. Han løp inn til tredjeplass totalt og ny personlig rekord på 1,52,30. I samme heat løp Markus Westhagen på 1,53,91. Han kom på femteplass. På 3000 meter hadde vi flere utøvere i aksjon. I første heat løp Elias Haugen Torjussen (8,44,23),  Eirik Ophus (8,55,03) og Morten Olsen Dalhaug (9,04,34) inn til nye personlig rekorder på distansen. Erik Tobiassen Rønneberg løp på 8,58,73. Videre løp Erlend Berger på 9,09,50 og Even Dalen kom i mål på 9,22,42.

Lørdag
På 1500 meter løp Madelen Wanvik Holum inn til niendeplass med tiden 4,33,98. Madelen Wanvik Holum og Marianne Harnes stilte til start på 5000 meter. Begge løp inn til nye personlige rekorder på distansen. Madelen kom på tredjeplass med tiden 16,46,91 og Marianne løp på 17,03,56 og kom på plassen bak.

Jakob Slettebakken (G13) løp 60 meter hekk på 12,43 (+2,1) og søtet 4,49 meter i kule. I G17-klassen løp Rasmus Ribar inn til andreplass på 300 meter hekk med tiden 39,95. I samme aldersklasse løp Emiliano Storm Røgeberg-Ortiz og Rasmus Tibar 110 meter hekk. Emiliano vant på 14,12 (+1,8) og Rasmus kom på andreplass med tiden 16,20 (+1,8). Lars Johansson Hauge løp inn til andreplass på 400 meter på 53,94. På 1500 meter kom Elias Haugen Torjussen på sjetteplass i første heat på tiden 4,13,34. Det resulterte i ny personlig rekord på distansen. Videre løp Sander Dybwad Mathieden inn til seier i første heat med tiden 3,50,45. Joakim Skjeggestad Mohn løp på 4,07,39 og kom på tolvteplass. På 5000 meter løp Ola Matre på 15,47,81 og Halvor Myhrvold kom i mål på 15,56,10.

Søndag
I J15-klassen løp Maia Kulle Andreassen inn til fjerdeplass på 2000 meter med tiden 7,22,37. I forsøket på 100 meter løp Laura Koubova Tangen inn til syvendeplass i andre heat på 13,17 (-0,6). I fjerde heat løp Ingrid Pernille Rismark på 12,57 (+0,7). I finalen på 100 meter kom Laura på femteplass med tiden 13,16 (+0,7).

Jakob Slettebakken (G13) løp 60 meter på 9,72 (+0,4) og hoppet 1,30 meter i høyde. Rasmus Tibar vant høydekonkurrasen i G17-klassen med et hopp på 1,80 meter.