Tyrvinglekene 2023

16.-18. juni arrangeres det velkjente stevnet, Tyrvinglekene, på Rud stadion.

Fredag
Lotte Koubova Tangen (J14) løp inn til seier på 200 meter med tiden 26,56 (+2,3). I J15-klassen løp Caroline Marine Wiig 2000 meter på 7,22,66. Ingrid Pernille Rismark løp inn til en sjetteplass på 400 meter hekk på 1,03,57. Videre var det flere av våre utøvere som stilte til start på 3000 meter. Anna Marie Nordengen Sirevåg var den sterkeste og hun løp på 9,46,25. Med det kvalifiserte hun seg til U20-EM på distansen. Runa Skrove Falch kom på en fin andreplass med tiden 9,50,03. Venus Abraham Teffera løp på 10,20,36 og kom på en sjetteplass totalt.

Christopher Wiig (G12) løp 1500 meter på 5,15,86. I G14-klassen kom Luka Sokrates Torsen Trivigno på andreplass på 200 meter etter å ha løpt på 25,87 (+2,2). I samme aldersklasse stilte Gunnar Erik Furu til start på 600 meter. Han kom på tredjeplass i sitt heat med tiden 1,49,90. Både Luka Sokrates og Gunnar Erik deltok i kule. Luka støtet 7,69 meter og Gunnar støtet 7,29 meter. Rasmus Tibar (G17) hoppet 1,80 i høydekonkurransen. Det resulterte i en andreplass. På 3000 meter løp Eirik Ophus inn til en tredjeplass og ny pers på 8,57,96. Elias Haugen Torjussen kom på fjerdeplass med tiden 8,58,24. Jørgen Røkkum Vevang løp på 9,06,20 og Pål Erik Johnsen løp på 9,17,21.

Lørdag
Jens Endre Tobias Kveen (G12) hoppet 3,93 meter og Filip Adrian Pedersen hoppet 3,61 meter. Videre løp Jens Endre Tobias 600 meter på 2,02,96 (ny pers) og 60 meter på 9,42 (-0,1). Christopher Wiig løp 600 meter på 1,46,04 i samme aldersklasse. Filip Adrian Pedersen (G12) løp 60 meter på 9,97 (-0,2). I G13-klassen var Jakob Slettebakken med på flere øvelser. Han kastet 12,66 meter i spydkonkurransen, løp 200 meter hekk på 37,27 (+2,3), 60 meter på 9,51, hoppet 1,30 i stav, støtet 5,29 meter i kule og hoppet 3,75 meter i lengde. Gunnar Erik Furu (G14) kastet 21,71 meter i spyd. På 60 meter løp Luka Sokrates Torsen på 8,38 (-0,2) og Gunnar Erik Furu på 9,10 (-0,2). I tillegg var Elias Haugen Tojussen nok en gang i aksjon, denne gangen på 800 meter. Han løp på 2,09,26. På samme distanse løp Lars Johansson Hauge inn til en andreplass og ny personlig rekord på 1,58,75. I G17-klassen løp Emiliano Storm Røgeberg-Ortiz inn til seier og ny pers på 110 meter hekk med tiden 13,96 (+0,4). Rasmus Tibar kom på femteplass etter å ha løpt på 14,82.

Adele Fiskaa Lønningen løp 60 meter på 8,92 (+1,0). I J14-klassen vant Lotte Koubova Tangen finalen på 60 meter med den gode tiden 7,99 (+0,9). Tre jenter stilte til start på 800 meter i J15-klassen. Caroline Marie Wiik løp i første heat og kom i mål på 2,38,54. Maia Kulle Andreassen og Venus Abraham Teffera løp i andre heat. Maia løp på 2,25,88 og kom på sjetteplass, mens Venus løp inn til ny pers på 2,26,90. Sienna Fosstenløkken Dankworth (J15) løp inn til ny sesongbeste på 200 meter med tiden 27,82 (+1,5). I J16-klassen løp Laura Koubova Tangen inn til ny pers på 200 meter med den sterke tiden 26,45 (+2,0). I seniorklassen løp Elea Jørstad Bock inn til andreplass på 100 meter hekk med tiden 13,90 (+0,3).

Søndag
I G13-klassen løp Jakob Slettebakken 60 meter hekk på 12,21 (+0,7). Det resulterte i ny pers på distansen. Videre løp Jakob 200 meter på 32,91 (+1,3), så hoppet han 7,92 meter i tresteg og hoppet 1,25 meter i høyde. Gunnar Erik Furu (G14) kastet 17,06 meter i diskos og hoppet 1,40 meter i høyde. I seniorklassen løp flere av våre sprintere 100 meter. I første heat løp Rasmus Tibar inn til en sjetteplass med tiden 11,59 (+1,0). I fjerde heat kvalifiserte Simen Berg seg til finale med tiden på 11,14 (-0,1). Emiliano Storm Røgeberg-Ortiz kom på fjerdeplass med tiden 11,29 (-0,1).

Maia Kulle Andreassen (J14)  løp 5,05,62 på 1500 meter. I finalen på 100 meter i J16-klassen løp Laura Koubova Tangen inn til en fin andreplass med tiden 12,78 (-0,5). På 2000 meter hinder løp Ingvild Brennhovd inn til seier med tiden 7,15,03. Ida Marie Sirevåg kom på andreplass med tiden 7,2162. Ingrid Pernille Rismark løp først kvalifisering på 100 meter. Hun kom på andreplass i andre heat med en tid på 12,24 (+0,5). I finalen løp hun inn til ny pers på 12,13 (+1,0). Hun kom på en femteplass totalt.

Resultater finner dere HER

ANDRE STEVNER I HELGEN
Søndag 18. juni tok noen av utøverne våre turen over til Sverige for å delta på Folksam Grand Prix som arrangeres i Gøteborg. I finalen på 1000 meter løp Sander Dybwad Mathiesen inn til ny pers på sterke 2,24,44. I B-finalen på 800 meter løp Anne Gine Løvnes inn til en fin andreplass med tiden 2,08,07. Resultater finner dere HER

I Finland deltok Ingar Bratseth-Kiplesund på Kuortane Games. Han ble nummer tre lengdekonkurransen etter å ha hoppet 7,79 (+1,2) meter i tredje runde. Hoppet var 42 cm bak norgesrekorden som han satte for to måneder siden. Resultatet fra konkurransen finner dere HER