U23-EM og løp i Ungarn

I finske Espoo ble U23-EM arrangert fra 12.-16. juli. Ingrid Pernille Rismark, Pernille Karlsen Antonsen og Anne Gine Løvnes ble tatt ut til å representere Norge under mesterskapet. Samtidig har Line Kloster vært i aksjon i Ungarn.

Ingrid Pernille Rismark løp 100 meter hekk. Hun klarte målet sitt med å kvalifisere seg til semifinale med tiden 13,50 (+1,7) i forsøket. I semifinalen kom hun på syvendeplass med tiden 13,66 (+0,4). Det gjorde at hun endte på en fin 13. plass totalt. Pernille Karlsen Antonsen og Anne Gine Løvnes løp 800 meter. Ingen av dem tok seg videre til finalen. Pernille ble dessverre disket etter målgang, mens Anne Gine kom på en syvendeplass i sitt heat på tiden 2,08,40. Hun ble nummer 15 totalt. 

Tirsdag løp Line Kloster både 100 og 400 meter i ungarske Szekesfehervar. På 100 meter ble hun nummer to med tiden 11,48 i svak motvind (0,4). På 400 meter løp hun i et svært sterkt felt og hun kom i mål på 52,17. Det resulterte i en syvendeplass.

Share on facebook
Share on twitter

Innkalling til årsmøtet 2024

Styret innkaller herved til årsmøte i Sportsklubben Vidar Årsmøtet avholdes den 21. mars kl. 17:00 i Seb Coe-salen på Bislett Stadion, Sofies Gate 38.. Saker som et medlem ønsker tatt opp på årsmøtet, må sendes til styret senest torsdag 7. mars kl. 15:00, til skvidar@skvidar.no. Vedlagt mal skal brukes. Fullstendig

Les mer »

Ung tropp med fire medaljer i senior NM

Jonathan Hertwig-Ødegaard (f.05) ble frontfigur for SK Vidars unge tropp i NM i friidrett innendørs i Steinkjerhallen i helgen. Jonathan sikret seg to medaljer med sølv i lengde og bronse på 60 meter hekk. Mest imponerende var hekkeløpet der han med tiden 8,12 sek bare var 6 hundredeler fra gullmedaljen.

Les mer »

Ny bestillingsrunde med klubbtøy!

Vi setter i gang en ny runde med bestilling av klubbtøy ettersom det er stor forespørsel om ny bestilling, samt at det er lagt inn en helt ny treningskolleksjon i tillegg! Det er nå mulig å bestille både løpejakker til trening, boblejakker til kalde dager, og treningstøy med Vidar-logo på!

Les mer »

Jonathan Hertwig-Ødegaard ble Jr. Norgesmester i 7-kamp!

«Strålende fornøyd og lettet over endelig å kunne konkurrere igjen etter langt skadeavbrekk» sierJonathan Årets NM i mangekamp gikk av stabelen i Bærum Idrettspark i helgen. U-20 klassen ble vunnet avJonathan Hertwig- Ødegaard med den meget solide poengsummen 5621. Dette tar han rett inn påtredjeplass i norgeshistorien bak storheter som

Les mer »

Nytt klubbtøy!

Vi har fått ny utstyrsleverandør, Adidas! Vi jobber med saken med å få vår egen klubbshop gjennom AntonSport, men vil i første omgang ta opp en stor førstegangsbestilling som kan hentes på Vidar-kontoret etter levering. Denne runden med bestillinger vil være åpen fram til 1. februar 2024. Husk å fullføre bestillingen med kortbetaling! Når

Les mer »

Mariusz Wozniak takker for seg

Mariusz Wozniak avslutter sitt arbeidsforhold i Sportsklubben Vidar fra og med 1. januar 2024. Vi ønsker å takke Mariusz for innsatsen over 8 år som ansatt i klubben, både som trener og administrasjonsmedarbeider. Vi ønsker Mariusz lykke til videre!

Les mer »